Ben je in twijfel en weet je niet zo goed welke tuin jij het mooiste vindt? Wij helpen je graag. Wij geven je een impressie van diverse tuinen. Op onze website vind je een digitale tour. Uiteraard kun je ook langs komen in ons tuincentrum in Emmen.

De strakke tuin

Een strakke tuin heeft strakke beplanting en is rechtlijning ingericht. Er wordt veel gebruik gemaakt van moderne producten en tegels.

Buxustuin

Een echte klassieker is de buxustuin. Met mooie strakke patronen maak je van jouw tuin een prachtig mini doolhof. In tegenstelling tot de strakke tuin zul je bij deze tuin toch meer onderhoud moeten plegen.

Vijvertuin

Wil je graag zo dicht mogelijk bij de natuur komen? Neem dan een vijvertuin. Geniet van de waterplanten en de ontwikkeling van de vaste planten.

Het bos

Niets is mooier dan hoge bomen en het warme gevoel van het bos. Ook dat is mogelijk. Zelfs in een tuin kun jij het gevoel krijgen dat je in een bos bent.

Tropische sferen

Waan jij je graag in tropische sferen? Ook dat kun je creƫren in elke tuin. Geniet van palmen, vetplanten en prachtige houtstructuren in jouw tropische tuin.

Moderne tuin

Tegenwoordig hebben veel mensen geen groene vingers meer. Ze plaatsen liever veel tegels in de tuin en hier en daar wat plantenbakken. Laat je inspireren door ons en wij laten je graag zien hoe het ook kan.