Professionele bestrijding van ongedierte in je tuin in Emmen nodig? Dan leggen wij hier graag uit wat je daarvan kunt verwachten. Niets is namelijk zo storend of frustrerend als ongewenste vogels, insecten of knaagdieren in je tuin! Gelukkig hebben wij voor elk beestje wel een oplossing.

Duiven in je tuin bestrijden

Duiven komen in verschillende tuinen voor. Vaak in kleine aantallen, maar soms ook in grote aantallen! De vogels poepen overal en maken flink herrie. In hun uitwerpselen zit bovendien een zuur dat auto’s of gebouwen kan aantasten. De oplossing? Duiven mogen niet gedood worden, maar de ongediertedeskundige kan wel wering tegen ze aanbrengen. 

Mieren in je tuin bestrijden

Mieren platdrukken als ze weer eens in een rijtje van je tuin naar je keuken marcheren: het is maar een tijdelijke oplossing, want ze blijven maar komen. De enige manier om mieren in je tuin aan te pakken is door het mierennest te verwijderen. Dit mag echter niet met gif, maar met een speciaal lokaas. De ongediertebestrijder beschikt over het juiste middel!

Muizen of ratten in je tuin bestrijden

Gif tegen muizen of ratten gebruiken buitenshuis is wettelijk verboden. De enige manier om dan knaagdieren in je tuin te vangen is door klemmen in te zetten. Deze moeten wel op tactische plekken worden gezet en alleen een professionele ongediertebestrijder weet precies hoe dat moet.

Muggen in je tuin bestrijden

In de zomer kun je veel last krijgen van muggen in je tuin. Lekker rustig zitten is er dan niet meer bij. Tot overmaat van ramp weten ze ook altijd hun weg te vinden naar je slaapkamer. Hoe ga je dit tegen? Jouw ongediertebestrijder weet precies hoe. Hij kan de broedplaatsen van de muggen aanpakken zodat er geen nieuwe muggen meer bijkomen.

Wespen in je tuin bestrijden

Wespen zijn misschien nog wel erger dan muggen, want als die steken kan dat heel pijnlijk zijn. Sommige mensen zijn zelfs allergisch voor wespengif: voor hen kan een steek zelfs dodelijk aflopen. Hangt er een wespennest in je tuin, dan moet je die zo snel mogelijk kwijt voor er ongelukken gebeuren! Gelukkig kan de ongediertebestrijder het nest op een veilige manier voor je verwijderen. 

Ongedierte in je Emmense tuin aanpakken? Bel of mail vandaag nog

Voor professionele bestrijding van ongedierte in je tuin in Emmen moet je ons hebben. Via onze website kun je bellen of mailen voor een afspraak. Je komt dan rechtstreeks in contact met een lokale bestrijder. Met zijn hulp wordt je tuin weer een prettige, veilige én gezonde plek!